hidden hit counter Giel Beelen Skip to main content

Giel Beelen

Ik heb drie lange relaties gehad die allemaal volgens hetzelfde patroon verliepen Giel heeft zijn levensstijl de afgelopen twee jaar. Beelen heeft zelf het platform Kukuru waarmee hij.


Michiel Veenstra 06 03 1976 Nederlandse Radio Dj Voor De Ntr Op 3fm Tot 2012 Is Veenstra De Vaste Vervanger Van Giel Beelen In Diens Ochten Dj Radio Youtube

Dat Nederlanders klaarblijkelijk niet staan te springen om spirituele BNers blijkt ook nu weer.

Giel Beelen. Leer niet wat je moet doen maar wat je kán doen Livestreams. Enige tijd geleden heeft Giel Beelen zijn eigen spirituele platform Kukuru opgericht en in de webshop bevinden zich tegenwoordig onder meer flesjes. Radio-dj Giel Beelen heeft in een filmpje op Twitter zijn excuses aangeboden nadat hij voor de tweede keer in korte tijd zijn eigen nachtprogramma op NPO Radio 2.

In 2014 Beelen achieved a Guinness World Record for the longest radio DJ marathon ever lasting 198 hours of non-stop broadcasting. Zon drie jaar later gaat hij op elfjarige leeftijd aan de slag bij de lokale omroep van Haarlem Haarlem 105. Michiel Antonius Adrianus Beelen born 25 May 1977 in Haarlem better known as Giel Beelen is a Dutch radio DJ and presenter working primarily for public broadcaster VARASince 2004 Beelen hosted his own breakfast show GIEL.

Giel Beelen wordt geboren als Michiel Antonius Adrianus Beelen op 25 mei 1977 in Haarlem. Radio Ma-vr 4-6 NPO Radio 2 伟大 Kukuru. Giel Beelen treedt in de voetsporen van de warrige Lexmond-zusjes.

Giel Beelen vindt het onterecht dat het televisieprogramma Radar kritiek uit op zijn nieuwe kruidenmiddel Shambala. De DJ presentator is anno 2021 bekend van De Overnachting Pyjama FM Serious Request. Giel Beelen ergert zich aan kritiek.

Podcast canyoufeelitstories KUKURU 伟大 Leer niet wat je moet doen maar wat je kán doen. Farmacoloog Renger Witkamp vindt dit zorgelijk. Leer van ieders levenslessen via gesprekken van Giel Beelen met interessante experts.

Giel Beelen 44 leeft alweer acht jaar zonder zijn zus Saskia die in 2013 overleed aan de gevolgen van kanker. Giel Beelen verdwijnt na een jaar eindelijk uit de nacht van NPO Radio 2. Giel Beelen legt uit waarom hij wil laten horen wat niet wat je moet doen maar wat je kán doen.

De radiomaker verkoopt kleine flesjes van 40 euro met druppels om je hart te openen. BNNVara gaat in gesprek met werknemer Giel Beelen over het kruidenmengsel dat de radio-dj promoot. En daar is nu een in potentie.

Geboren te Haarlem The Netherlands. Giel Beelen had dusdanig behoefte aan een nieuwe vriendin dat hij in 2020 meedeed aan de BNer-versie van het BNNVARA-programma First Dates. Hij mag eindelijk weg uit de nacht.

De twee hadden het leuk samen werden een soort van verliefd maar tot een echt serieuze relatie kwam het niet. Op Instagram staat hij stil bij deze beladen dag. Op zondag presenteert hij samen.

22-00u DJ omroepbnnvara nporadio2. Op achtjarige leeftijd bouwt Beelen met zijn vader een radiostudio waarna hij driftig experimenteert met zijn eigen Radio Dekker. Volgens Radar is het gevaarlijke rommel.

Omdat hij zich niet vrij genoeg voelde bij Radio Veronica stapte Giel Beelen vorig jaar over. 250219 vind-ik-leuks 3412 personen praten hierover 11 waren hier. Op 14 juli 2020 maakte de NPO bekend dat Giel Beelen per 5 oktober 2020 overstapt van Radio Veronica naar NPO Radio 2 alwaar hij voor BNNVARA elke werkdag het nachtprogramma GIEL tussen 400 en 600 uur zal presenteren.

Leer niet wat je moet doen maar wat je kán doen. Radio-dj Giel Beelen 44 is alweer een tijdje single en in de nieuwe LINDA vertelt hij openhartig over wat hij in een volgende relatie anders zou doen. Consumentenprogramma Radar bracht het middel genaamd Shambala maandag onder de aandacht omdat.

Waar de zusjes Lexmond hun mooncalendar hebben heeft Giel Beelen Kukuru een podcast over je innerlijke goeroe. Giel Beelen zijn sterrenbeeld is Tweeling en hij is nu 44 jaar oud. On national radio station 3FM.

BnnVara gaat in gesprek met werknemer Giel Beelen over het kruidenmengsel dat de radio-dj promoot. Hij mag zijn huidige baggertijdslot inruilen voor een plekje in de avondprogrammering meldt RTL Boulevard. In het televisieprogramma Radar kwam dit keer Giel Beelen aan bod.

Giel Beelen het mannetje van de radio kanaal met allerlei soorten videos Giels Road To Sixpack waar ik stap in de fitness wereld en een. Haar warmte en liefde voel ik nog elke dag maar vandaag nog even extra schrijft de radio-dj bij een foto van hen samen als kinderen. Ja ik heb besloten om te stoppen met de ochtendshow ANP Hij had het liever nog even stilgehouden maar gezien de geruchten kan radio-dj Giel Beelen 39 er niet meer omheen.

Consumentenprogramma Radar bracht het middel genaamd Shambala maandag onder de aandacht omdat. Giel Beelen beweert dat het drankje echt een wondermiddel is wat dient als hartopener waarmee je meer verbinding krijgt met jezelf en meer sereen kan worden. Na Lexmond-maanzusjes nu sceptisch over Giel Beelen.

Daar ontmoette hij de 13 jaar jongere Malou Brantjes. Daarnaast presenteert hij iedere vrijdagavond FraGiel tussen 2200 en 0000 uur. Volgens de radio-dj zorgt het middel er onder meer voor dat je hart zich zal.

Op 25-5-1977 is Giel Beelen bijnaam. Giel Beelen maakt promotie.


Eric Corton Jan Smeets En Giel Beelen Vrijdag 10 Juni 2016 Trouwen


Pin Op Welkom Bij Hb Mode Ommen Fashion In Overijssel


Jochem Over De Gorgels Bij Giel Beelen Op 3fm Jochem Myjer Overheid Nieuwe Boeken


Zo Liep De First Dates Date Van Giel Beelen En De Rest Af Dates Mensen Personal Trainer


Domien Verschuuren Giel Beelen En Paul Rabbeling Serious Request 2015 Heerlen Heerle


Adele Giet Adele Giel Beelen Adele Love Adele Adele Instagram


Giel Beelen Heeft Groot En Verdrietig Nieuws Verdrietig Groot Nieuws


Giel Beelen Is Een Podcast Gestart Over De Geschiedenis Van De Dance Muziek In Nederland In Deze Podcast Interviewt Hij De Komende Instagram Talk Show Scenes


Giel Beelen Nodigt Vieze Jack Uit Voor Een Live Optreden Op 3fm Youtube Captain Jack Live Youtube


Giel Beelen Muziek


Talk Talk Zanger Mark Hollis 64 Overleden Most Popular Memes Hollis Talk


Giel Beelen Na Vier Jaar Weer Als Vrijgezel Door Het Leven Leven Dj Radio


Pin On Serious Request


Pin Op 3fm Serious Request


House Of Talent Hairstyle Make Up Visagie


Radio Dj Giel Beelen Heeft Zaterdagavond Op Twitter Gereageerd Op De Persoon Die De Engelse Act Onderbrak Dat Kwam Echter Als Dj Zaterdagavond Persoonlijkheid


Ondertussen In Madame Tussauds Madame Tussauds Tussauds Madame


Giel Beelen


Anneke Van Giersbergen

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar